Adgangsbestemmelser:
18+år Voksen
7-17 år Ungebillet
0-6 år Gratis*

* Vi anbefaler dog ikke at tage helt små børn med.
Det er jf. ordensreglementet ikke muligt at medbringe klapvogne og barnevogne, og der er ikke mulighed for at parkere disse ved indgangen.


Det er alderen på koncertdatoen, som er gældende.
Er du fyldt 18 år på koncertdatoen skal der købes voksenbillet.
Er du under 16 år gives der kun adgang ifølge med voksen/værge.
Der kan forlanges gyldigt billede-ID (eller kopi af) ved indgangen; pas, kørekort (eller studiekort med vellignende billede sammen med dit sundhedskort).
Det gælder for alle billettyper at man skal kunne dokumentere sin alder, og man kan ikke få voksen armbånd medmindre man er fyldt 18.
Alle former for snyd med ID eller omgåelse af handelsbetingelser medfører bortvisning uden mulighed for refusion af billetomkostninger.
Billetter kan købes online frem til midnat dagen før koncerten. Herefter henvises til billetsalg ved indgangen.

Der tages forbehold for udsolgte billettyper. Købte billetter kan ikke ombyttes eller refunderes.
Det er kundens ansvar at holde kontaktdetaljer opdaterede ved billetsalg.dk, vores eneste mulighed for at kontakte jer ved evt. ændring i arrangementet.

Hvis du bliver snydt fordi du ikke handler via de officielle kanaler og er billetten scannet når du ankommer, kan vi desværre ikke hjælpe dig, hverken med indgang eller penge retur.
Du må ikke uden Hede Rytmers skriftlige accept benytte billetter i konkurrencer med det formål at fremme kommercielle interesser, ej heller videreformidler billetter med fortjeneste.

Læs venligst de fulde handelsbetingelser samt ordensreglement længere nede på siden.

Handicap billetter (inkl. én gratis ledsager) – LÆSES GRUNDIGT – medbring altid en printet billet.
Handicap billetter købes i forsalg senest 2 uger før festivalen og giver adgang for dig og én hjælper.
Du kan købe billet til én ekstra ledsager ved indgangen til fuld pris også selv om der er udsolgt. Det er dog altid billigere at købe ekstra ledsager-billetter ”alm billet” i forsalg. Ved køb af ekstra ledsagerbillet ved indgangen forlanges forevisning af ledsagerkort.
Der er handicap toilet på pladsen.